Хандбалистките на Русия спечелиха бронзовите медали на Световното първенство, което

...
Хандбалистките на Русия спечелиха бронзовите медали на Световното първенство, което
Коментари Харесай

Хандбалистките на Русия спечелиха бронза на Световното в Япония

Хандбалистките на Русия завоюваха бронзовите медали на Световното състезание, което през днешния ден приключва в Япония. " Сборная " победи Норвегия с 33-28 в доста бърз и зрелищен мач и за първи път се класира на трето място на Мондиал.
 Норвегия - Испания и Русия - Холандия са 1/2-финалите на дамското Световно по хандбал
Норвегия - Испания и Русия - Холандия са 1/2-финалите на дамското Световно по хандбал

Черна гора класира " Ла Фурия " след победа против Швеция

Двата отбора се очакваше да играят във финала. Рускините изгубиха в петък злополучно от Холандия с 32-33 с гол в последните секунди. Норвежките, които преобладават през през последното десетилетия бяха разгромени от Испания с 28-22.

В днешният мач, освободени от напрежение хандбалистките заложиха на доста динамичност, а рускините и на голямата физическа мощност, която имат. В началото скандинавките поведоха с 3 гола, само че по-късно направиха доста неточности и резултатът беше извърнат. В последните минути те имаха няколко шанса да заличат преднината на Сборная, само че още веднъж съветската вратарка ги обезкуражи.

Над всички беше левичарката Вяхирева, която в петък за малко не класира сама своя тим за край. Тя вкара 11 гола и сподели, че мъчно може да бъде опазена.

От 13:30 часа е финалът Холандия - Норвегия. И двата тима в никакъв случай не са печелили купата. " Лалетата " са фаворитки със силовата си игра, само че испанките към този момент демонстрираха, по какъв начин могат да побеждават от позицията на новобранец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР