Хамилтън очаква конкуренция от Верстапен и Леклер през 2019Новият световен

...
Хамилтън очаква конкуренция от Верстапен и Леклер през 2019Новият световен
Коментари Харесай

Хамилтън очаква конкуренция от Верстапен и Леклер през 2019

Хамилтън чака конкуренция от Верстапен и Леклер през 2019
Новият международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън чака още по-жестока конкуренция за купата през идващия сезон в най-престижната автомобилна конкуренция. В борбата за петия си международен трофей през 2018 той се бори с четирикратния първенец Себастиян Фетел с Ферари. Британецът обаче чака и по-младите състезатели да настъпят газта и да му бъдат конкурентни през новата акция, като загатна имената на Макс Верстапен с Ред Бул и Шарл Леклер с Заубер, който ще бъде част от Ферари следващата година.

,,Поглеждайки към тазгодишния шампионат и това, че скоро той приключва, ще си създадем равносметка за сезона. Определено имаше места, където можехме да сме по-добри при започване на акцията “, погледна към сезона си Хамилтън.,,Ще опитам да се подобря и да изисквам още повече от себе си. Има млади състезатели, които въобще не са за подценяване – Леклер с Ферари и Макс, който тази година сподели страхотни неща, ще бъдат доста рискови, по тази причина би трябвало да съм на върха на своите благоприятни условия, в случай че желая да защитя купата си “, приключи той.

Самият Леклер съобщи, че е поласкан от мненията на петкратния международен първенец.,,За мен е чест да чуя нещо сходно от Люис. Той е необикновен водач, проследявам го още преди идването си във Формула 1. Ще дам най-хубавото от себе си, само че няма да бъде по никакъв начин елементарно. Той е доста умел и извънреден играч. Радвам се, че слушам сходни неща по мой адрес от него “, не скри вълнението си младият водач. Сезонът във Формула 1 завършва идната седмица в Абу Даби. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР