Хамид Мехмед Мехмед е сред децата ,с които Белица се

...
Хамид Мехмед Мехмед е сред децата ,с които Белица се
Коментари Харесай

Децата, с които Белица се гордее! Ученик от СУ Св. св. Кирил и Методий представя региона на националното състезание по правопис на английски език

Хамид Мехмед Мехмед е измежду децата,с които Белица се гордее.Той е възпитаник от СУ "Св. св. Кирил и Методий " в град Белица показва района на националното съревнование по правопис на британски език Spelling bee

На извършеното предходната седмица районно съревнование Хамид Мехмед от 6-клас на междинното учебно заведение завоюва призовото първо място и златен орден.
Възпитаникът на СУ "Св. св. Кирил и Методий " в град Белица ще показа района на националното съревнование по правопис на британски език Spelling bee, през април в София.
Айше Колашова е учителката му по британски език на която ученикът дължи отличната си подготовка.
Spelling Bee е обичайно американско съревнование, в което участниците спелуват (от англ. spelling), т. е. произнасят писмен знак по писмен знак разнообразни думи на британски език. Състезанието покачва интереса на учениците към проучването на британския език и усъвършенства знанията им посредством занимателни и интерактивни действия. Spelling Bee се организира в България към този момент 12 години.
Нека пожелаем на момчето триумф в огромното съревнование в София!

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР