Хали Тиам е последното ново попълнение на Левски тази зима.

...
Хали Тиам е последното ново попълнение на Левски тази зима.
Коментари Харесай

Новият в Левски: Президентът каза, че гоним титла и купа

Хали Тиам е последното ново попълнение на Левски тази зима. Сенегалецът дойде на "Герена " във вторник и в сряда подписа контракт. Той показа и първите си усещания от "сините " и ситуацията в София.

"Чувствам се доста добре тук, благополучен съм, че се стигна до оферта от Левски и че подписах контракт. Левски е най-големият тим в България и му благодаря за интереса към мен. Бях признат по най-хубавия метод тук от целия екип. "

"Като професионален футболист съм се старал да се показва в най-хубава светлина във всеки тим, в който съм играл и да се развъртвам непрекъснато. Винаги съм желал да оказа помощ на тима, в който играя, да реализира своите цели. "

"За последно играх в Динамо Москва. Играя като отбранителен полузащитник, обичам единоборствата и борбата за топката. Всеки мач се стремя към успеха ", съобщи Тиам и разкри какво знае за новия си тим.

"Запознат съм с историята на Левски, 26-те трофеи и 27-те купи. Прочетох историята, наясно съм, че е кръстен на националния воин на България Васил Левски. Задачата е ясна, приказвах с президента и треньора и ще се борим и за Купата, и в шампионата ", добави халфът и разгласи, че ще потвърди на почитателите, че има място в състава.

"Гледах няколко мача на Левски, видях какъв брой доста последователи има и те в действителност обичат доста този тим и го следват на всички места. Конкуренцията в шампионата е огромна и се надявам да потвърдя на последователите, че заслужавам да нося синята фланелка. Само Левски! ", приключи новото попълнение на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР