Хали Бейли, прочула се с ролята си в Малката русалка

...
Хали Бейли, прочула се с ролята си в Малката русалка
Коментари Харесай

И тази известна личност стана майка

Хали Бейли, прочула се с ролята си в " Малката нимфа " на " Disney ", стана майка. 23-годишната актриса и нейният другар Дарил Гранбъри-младши станаха родители за първи път. В Инстаграм те качиха фотография на новото попълнение в фамилията си и написаха: " Най-голямата благословия до момента. "

Двамата са дружно от 2022 година и пазят персоналния си живот в загадка. Знае се, че се срещнали в обществените мрежи, откакто той й писал. През предишния април обаче разгласиха фотография от ултразвук, разкривайки щастливата новина. Мнозина допуснаха, че обявата е смешка, защото бе качена на 1-ви април. Последваха спекулации, които накараха почитателите на Бейли да я следят още по-изкъсо, с цел да видят дали в действителност е бременна или не. В отговор на това тя се наложи да отвърне: " Да бъдеш под микроскоп не е елементарно, само че за същинските, които демонстрират безусловна обич, аз ви оценявам ".

А другояче звездата, на която й следва да издаде солов дебютен албум разкри, че връзката ѝ с Дарил й е повлияла мощно. " Цялото музикално ентусиазъм в действителност идва единствено от житейския опит ", сподели пред Cosmopolitan през септември. " Любовта също значи доста за мен, тъй като това е нещо, което претърпявам за първи път ", съобщи " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР