Халфът на Ювентус Леандро Паредес е влязъл в словесна конфронтанция

...
Халфът на Ювентус Леандро Паредес е влязъл в словесна конфронтанция
Коментари Харесай

Инцидент между Алегри и Паредес на вчерашната тренировка на Ювентус

Халфът на Ювентус Леандро Паредес е влезнал в словесна конфронтанция с наставника Масимилиано Алегри по време на утринната подготовка в понеделник, разкрива журналистът Фабиана каузи Вале. Световният първенец с Аржентина е раздразнителен от дребното игрови минути време, които треньорът му дава.

 
Ръководството на Ювентус не е трансформирало решението си да не изплаща правата на полузащитника Леандро Паредес и той ще се завърне в отбора на Пари Сен Жермен след края на сезона, когато изтича договорът му за наем. Това твърди Джанлука Ди Марцио.

28-годишният аржентинец бе взет в Торино през август предходната година чартърен за един сезон с алтернатива да бъде изплатен за сумата от 22,5 милиона евро. До момента обаче той е записал единствено 25 мача за Ювентус, в които няма гол и е направил една асистенция. По тази причина от Ювентус не виждат причина да заплащат толкоз висока сума за непрекъснатото му привличане.

Още преди месеци “бианконерите ” бяха решили, че няма да се възползват от клаузата.

Паредес има контракт с Пари Сен Жермен до лятото на 2024 година. В кариерата си той е играл още за тимовете на Бока Хуниорс, Киево, Рома, Емполи и Зенит.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР