Халфът на узбекистанския Навбахор Иван Соловьов направи любопитно изказване, засягащо

...
Халфът на узбекистанския Навбахор Иван Соловьов направи любопитно изказване, засягащо
Коментари Харесай

Кокорин бил казал, че никога няма да подпише със Зенит

Халфът на узбекистанския Навбахор Иван Соловьов направи любопитно изявление, засягащо някогашния му съотборник Александър Кокорин. Двамата бяха част от Динамо (Москва) през 2013 година, когато Соловьов мина в Зенит. Тогава питерци се интересуваха и от Кокорин.

" Когато разгласих, че отивам в Зенит, Саша реагира с думите, че той в никакъв случай не би подписал с този клуба ", показа Соловьов.

През 2016 година Кокорин въпреки всичко мина в Зенит и беше главен футболист до предходната пролет, когато се замеси в голям скандал. Заедно с различен съветски национал - Павел Мамаев, пребиха държавен чиновник в заведение в Москва и прекараха няколко месеца в пандиза. След това Кокорин беше пратен чартърен в Сочи и не е ясно дали след края на сезона ще се върне в Зенит, или ще продължи кариерата си отвън Русия.

Колкото до Соловьов, считаният за огромен гений нападател беше преотстъпван на Амкар и финландския Лахти, след което в Санкт Петербург го освободиха. Нападателят мина и през Факел (Воронеж) и Сочи, а от предходната година се подвизава в Узбекистан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР