Халфът на Спартак (Москва) Ивелин Попов призна, че всички в

...
Халфът на Спартак (Москва) Ивелин Попов призна, че всички в
Коментари Харесай

Попето: В съблекалнята ни цареше гробна тишина

Халфът на Спартак (Москва) Ивелин Попов призна, че всички в отбора са извънредно разочаровани след равенството с Марибор (1:1). За повторно против този противник Спартак позволи изравнителен гол в добавеното време и доста понижи възможностите си да се класира за директните елиминации в Шампионската лига.

“Понякога просто не се получава. Създадохме доста положения, само че не победихме. Когато Марибор изравни, се смълчахме. В събекалнята цареше гробна тишина. Разбира се, че сме смутени. Бяхме сигурни, че ще спечелим този мач. В момента не мога да кажа за какво не успяхме. Утре треньорът ще направи разбор и ще ни уточни грешките”, разяснява българският национал.

“Не тряббваше да изпускаме успеха. Явно загубихме централизация и това се оказа съдбовно. Ако бяхме вкарали 2-3 гола през второто полувреме, всичко щеше от дълго време да е решено. Разочарованието е голямо. За нас равенството е еднакво на загуба”, добави капитанът Денис Глушаков, който влезе като запаса. Шампионска Лига 5 кръг, вторник 21 ноември  Спартак (Москва) 1:1краен резулат  Марибор
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР