Халфът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик обяви официално, че ще

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик обяви официално, че ще
Коментари Харесай

Карик обяви официално, че слага край на кариерата си

Халфът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик разгласи публично, че ще приключи кариерата си след края на сегашния сезон. Причините за това са проблемите със сърцето, поради които 36-годишният футболист претърпя интервенция по-рано през акцията. По същата причина опитният полузащитник има едвам четири мача този сезон. Още през януари мениджърът на " алените дяволи " Жозе Моуриньо разкри, че това ще бъде последният сезон на Карик, който от лятото ще стане част от щаба на португалеца.

Откакто се причисли към Манчестър Юнайтед от Тотнъм през 2006 година, Майкъл Карик изигра 463 мача за " алените дяволи " и вкара 24 гола.

" Идва време, когато твоето тяло ти споделя да спреш да играеш футбол. За мен този миг съвсем настъпи. След като се появиха проблемите ми със сърцето, мислиха два или три дни дали би трябвало да не преставам. Върнах се задоволително подготвен и желаех да завърша кариерата си по този начин, както аз желая. Трябва да се подкрепям във форма и да бъда подготвен. Надявам се, че ще получа още време до края на сезона. Все още се развличам по време на тренировките. Опитвам се да оказвам помощ доста повече, тъй като разбирам къде се намирам ", съобщи Карик на специфична конференция, на която оповести своето решение.
Michael Carrick has had quite the career at Man United. pic.twitter.com/5z52dnoeKS
— Squawka Football (@Squawka) March 12, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР