Халфът на Лудогорец Доминик Янков говори за клубния сайт на

...
Халфът на Лудогорец Доминик Янков говори за клубния сайт на
Коментари Харесай

Доминик Янков: Тази година има доста голяма конкуренция в първенството

Халфът на Лудогорец Доминик Янков приказва за клубния уебсайт на " зелените ". Той съобщи, че тази година в шампионата има огромна голяма конкуренция, а и изрази убеденост, че той и сътрудниците му ще съумеят да победят Брага в идния мач от груповата фаза на Лига Европа.

" Готвим се по най-хубавия метод. Имаме още два дни да си кажем каквото би трябвало и считам, че сме подготвени ", сподели той преди мача с Брага, като добави: " Отборът им е много мощен, както и другите тимове в групата. Доста са равностойни всички. Ние би трябвало да се подготвим по най-хубавия метод и да спечелим мача. Групата е равностойна. Мач с мач не си наподобява. Ние би трябвало във всеки мач да сме на 100 % и да почистим грешките си "
 Лудогорец ще спомага на своите почитателите за издаване на зелен документ
Лудогорец ще спомага на своите почитателите за издаване на зелен документ

Целта е Клубът да окаже оптимално подпомагане на хората

" Ние мислим мач за мач, не мислим кое посещение ще е по-тежко. Първо би трябвало да си свършим работата в четвъртък и тогава ще мислим за идващия мач ", добави Янков, като във връзка досегашните мачове на " орлите " в групите на Лига Европа съобщи: " Според мен можехме да вземем повече точки от досегашните мачове. Трябва да почистим грешките ни и да сме по-концентрирани, с цел да вкарваме, да приключваме с гол. Смятам, че единствено по-този метод можем да спечелим ".

" Шансовете ни към момента са положителни. Имаме още мачове. Както споделих, ние мислим мач за мач и по тази причина в четвъртък би трябвало да излезем и да спечелим ".

" За мен няма проблем да играя доста мачове нагъсто. Аз съм млад футболист. Гледам да се възвръщам по най-хубавия метод и по тази причина няма никакъв проблем за мен "

Той не пропусна да приказва и за представянето на Лудогорец в efbet Лига: " Тази година има много огромна конкуренция, само че съгласно мен, ние би трябвало да излизаме и да побеждаваме във всеки мач. Ако си свършим нашата работа и няма да имаме проблем ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР