Халфът на Ливърпул – Алексис Мак Алистър, говори след равенството

...
Халфът на Ливърпул – Алексис Мак Алистър, говори след равенството
Коментари Харесай

Мак Алистър: Загубихме точки от много силен съперник

Халфът на Ливърпул – Алексис Мак Алистър, приказва след равенството 2:2 против Брайтън в Премиър лийг. Според аржентинеца отборът е посочил за следващ път своето надграждане, само че не е постигнал нужния резултат, въпреки и против много първокласен конкурент.

Според него злополучният хикс ще послужи за образец на него и неговите съотборници за надграждане в идващите срещи, с цел да не се позволяват грешки, както при гола на „ чайките “ в заключителните минути от дуела.

„ Изгубихме две точки, защото просто водихме с 2:1, само че не успяхме да се защитим при статично състояние. В края на краищата, те са много добър тим и знаехме какъв брой мощни са. Мисля, че тимът обаче реагира добре след първия позволен гол и изиграхме добър мач “, сподели Мак Алистър пред клубния уебсайт.

„ Брайтън е в действителност добър тим, треньорът е супер, играчите са чудесни. Това е значимо. Може да се види по развиването на този тим, което е значимо. Разбира се, че срещата беше много тежка за двата тима, само че в последна сметка точката е добра за нас “, продължи аржентинецът.

„ Мисля, че при първия позволен гол трябваше да се оправя по-добре. Не бях предизвестен, само че можех да отиграя по-добре. Това е тази игра и се случват неточности. Важна е реакцията, която беше добра и ще ни помогне в идващите мачове “.

Мак Алистър беше запитан и за ролята му на №6 по терена. „ Харесва ми, за мен е елементарно. Не е моята позиция, само че върша всичко, на което съм кадърен. Юрген Клоп ми дава своята поддръжка и върша каквото мога. Мисля, че се подобряваме съществено, а аз самия също върша това в отбранителен проект. Чувствам се добре измежду своите съотборници “, добави още Алексис Мак Алистър
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР