Халфът на Левски Кали Тиам е със счупен нос от

...
Халфът на Левски Кали Тиам е със счупен нос от
Коментари Харесай

Каранга счупил носа на играч на Левски

Халфът на Левски Кали Тиам е със строшен нос от дербито с ЦСКА-София, оповестиха за Sportal.bg от клуба. Сенегалецът беше ударен с лакът от Фернандо Каранга през първото полувреме при загубата с 0:1.

Тогава реферът Никола Попов отсъди фаул, само че бразилецът не получи картон за това свое деяние. Именно головата машина на " алените " стана воин в конфликта, откакто вкара победното попадение в 85-ата минута.

Както е известно, някогашният състезател на Динамо (Москва) дебютира в дербито на " Васил Левски ", като игра цялостни 90 минути на мокрия терен.

По-рано денем футболистът на 26-кратните първенци е минал обширен обзор, като станало ясно, че носът му е строшен в главната и през идващите три седмици ще играе и тренира със специфична маска.

Роденият на 7 януари 1994 година състезател дойде през зимата на " Герена ". Той има контракт за наем от унгарския МТК Будапеща до лятото. Специално Делио Роси пожела футболиста, като с идването си в България, полузащитникът стана корав титуляр, като е играл в последните пет мача на тима.

Интересното е, че през днешния ден управление на Левски сезира Дисциплинарната комисия към БФС поради някои прояви на Фернандо Каранга. " Сините " изпратиха писмо с прикачени видео и фотоси с дейности на бразилския нападател на " алените ".

Миналата седмица пък управлението на Пирин (Благоевград), посредством своя формален уебсайт, излезе с позиция по отношение на неналичието на наказване за нападателя на ЦСКА-София след загубата с 1:2. Тогава шефовете на " орлетата " пуснаха видео с изцепки на Каранга в Благоевград, като желаеха наказване./sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР