Халфът на Левски Борислав Цонев се надява до два-три месеца

...
Халфът на Левски Борислав Цонев се надява до два-три месеца
Коментари Харесай

Боби Цонев: Нормално е като няма резултати треньорът да си тръгне, до 2-3 месеца подновяваме тренировки с отбора

Халфът на Левски Борислав Цонев се надява до два-три месеца да може да се включи в тренировките на тима. Полузащитникът, дружно с близнака си Радослав, се възвръща от тежка травма в коляното. Все отново Боби има вяра, че напролет двамата ще бъдат на линия за " сините ".

" Чувствам се добре, минаха два месеца от интервенцията и към този момент сме в напреднала фаза с възобновяване. Надявам се до два-три месеца да стартира тренировки с тима. Вече съм здрав и изкаран след ковид и не преставам да упражнявам самостоятелно. Брат ми е общо взето в същата обстановка. Ние бяхме оперирани в един ден, след това бяхме и двамата карантинирани. Това е орис - през един мач да се случи това нещо. Приели сме го и продължаваме да вършим нещата, с цел да се върнем допустимо най-бързо. Засега се чувстаме добре, само че всичко е строго самостоятелно да се реши по кое време ще може да се взима присъединяване в мачове ", сподели Цонев.

" Не сме говорили още с новия треньор Стоянов. Той си има много работа сега, само че се надявам скоро да поговорим повече. Не мисля, че нашата липса с брат ми е причина за по-слабите резултати. Нормално е при толкоз доста малди момчета да не се получават към момента нещата във всички мачове. Надявам се напролет да има повече триумфи. Последните срещи ги загубихме по детски метод. Не бяхме по-слаби от другите тимове, само че записахме провали. Надявам се в идващите мачове да можем да печелим', съобщи още Борислав.

" Беше се натрупал негативизъм и е обикновено треньорът да си тръгне. За Георги Тодоров бе доста мъчно да сглоби състава - непрекъснато идваха и си тръгваха играчи. След това като не се получиха нещата и обикновено е индивидът да си тръгне, като не са удовлетворени почитателите ", сподели още Цонев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР