Халфът на Франция Адриен Рабио посочи най-силните страни на противник

...
Халфът на Франция Адриен Рабио посочи най-силните страни на противник
Коментари Харесай

Рабио посочи силните страни на Англия преди сблъсъка с петлите

Халфът на Франция Адриен Рабио уточни най-силните страни на съперник на “петлите ” на 1/4-финалите на Световното състезание в Катар - Англия. Той счита, че в състава на “трите лъва ” има доста положителни и бързи флангови футболисти, само че французите също могат да опълчват съществено качество точно в тези зони. Също по този начин полузащитникът счита, че Дидие Дешан е еволюирал като отношение с играчите и това оказва помощ на състава. 
 Халф на Англия тормози щаба на Саутгейт преди основния конфликт с Франция Халф на Англия тормози щаба на Саутгейт преди основния конфликт с Франция
“Англичаните имат доста бързи играчи по фланговете, както и атакуващи крайни бранители, което е нещо, в което си приличаме. Те ще бъдат деликатни, тъй като имаме капацитета да им се противопоставим. Ще бъде открит мач с два отбора, които са на сходно равнище. Това, което може да направи разликата, са статичните положения. Знаем, че те са доста положителни в тях, само че ние не мислим да вършим същата неточност, както с Дания. Ние не подвластни от Килиан Мбапе, той просто е нашето главно оръжие, само че имаме и други играчи и способи, с цел да реализираме разликата. 

Дешан? Той доста е еволюирал. Има тези привички, само че в този момент се оправя доста по-лесно със сегашната генерация. Намирам го за доста открит и спокоен. През 2016-а гледах на нещата по друг метод, не виждах избрани елементи. Сега виждам какъв брой елементарно се поддържа връзка с него, което усъвършенства атмосферата в тима, ” съобщи халфът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР