Халфът на Челси Н`Голо Канте, който беше извън игра за

...
Халфът на Челси Н`Голо Канте, който беше извън игра за
Коментари Харесай

Канте може да се завърне още в мача с Евертън

Халфът на Челси Н`Голо Канте, който беше отвън игра за повече от седем месеца, има късмет да попадна в групата на лондончани за утрешния дуел с Евертън. Това разгласи мениджърът на „ сините “ Греъм Потър, който досега даже не е имал опцията да употребява французина, защото експертът дойде на „ Стамфорд Бридж “ на 8 септември, а Канте получи своята травма на 14 август.

„ Проблемът на Рахийм Стърлинг в подколенното му сухожилие не е прекомерно сериозен, само че той ще пропусне мача през уикенда, както и срещите на националния тим. Същото важи и за Мейсън Маунт. Тиаго Силва и Сесар Аспиликуета към момента са надалеч от завръщане. Канте има късмет да попадне в групата за първи път и това е фантастично. Мениджърите преди мен са се изказвали задоволително ласкаво за него, тъй като той е топ, топ състезател. Липсваше ни доста. Трябва да имаме поради, че дълго време лекуваше травма и би трябвало да създадем верните стъпки, с цел да му помогнем да се върне на нормалната скорост “, съобщи Потър.

Мениджърът на лондончани разяснява и жребия за 1/4-финалите на Шампионска лига, който отреди Челси още веднъж да се изправи против Реал Мадрид, както беше и през предишния сезон. „ Казах, че ще се опитаме да спечелим Шпионската лига и съм сигурен, че същото важи и за останалите седем клуба. Ще се концентрираме върху Реал Мадрид, когато наближи времето за тези мачове. В момента обаче фокусът ни пада върху Евертън “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР