Халфът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов призова критиците, които твърдят,

...
Халфът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов призова критиците, които твърдят,
Коментари Харесай

Балтанов: Днес се забавлявахме, критиците да ми кажат в очите, че не съм във форма

Халфът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов прикани критиците, които настояват, че има спад в играта му, да дойдат и да му кажат това в очите.

“Не е хубаво да се вършат нещастия от един мач. Все отново сезонът е дълъг. Всеки има право на слаб мач. Надявам се той да е бил против Етър и оттук насетне да покажем същите игри като през днешния ден.

Ние сме добър тим. Показвали сме го. Днес се получи доста добре, възползвахме се от грешките на съперника и се забавлявахме. Футболът е за развлечение. Надявам се, че хората са останали удовлетворени.

Не съм склонен, че има спад в играта ми. Доказал съм, че съм футболист, който постоянно се раздава. Ако играя едва, ще изляза и ще го кажа. Това, че някой съчинява някакви неща, ми е доста необичайно. Нека този, който го е написал, да излезе и да ми го каже в очите”, прикани Балтанов след успеха на Ботев Пд с 4:1 над Берое.

“Локомотив ни победи на нашия терен и имаме да им връщаме. Мисля, че нашият тим ще излезе краен победител”, добави халфът във връзка идното дерби на Пловдив против Локомотив, което ще се играе в идващия кръг на “Лаута”. Първа лига 17 кръг, събота 1 декември  Ботев (Пловдив) 4:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР