Халфът на Ботев Лъчезар Балтанов се обърна към феновете на

...
Халфът на Ботев Лъчезар Балтанов се обърна към феновете на
Коментари Харесай

Балтанов: Не парите, не успехите, не победите те правят победител

Халфът на Ботев Лъчезар Балтанов се обърна към почитателите на Ботев преди последния си мач за първия тим на отбора. Балтанов ще играе в днешния мач против Арда, което ще бъде и негов бенефис. Балтанов остава в клуба и през новия сезон ще е играещ помощник-треньор в дубъла.
Прочетете още
Ето какво написа Лъчезар Балтанов:

Преди моя финален мач за първия тим на Ботев Пловдив желая да изразя безкрайната си наслада от опцията да го изиграя навръх Колежа и да стартира да строя нещо ново още веднъж в името на жълто-черната обич! Толкова доста неща желая да кажа…

Тук аз се преродих за футбола, усетих, какво е същинско самопризнание, признателност и същинската любов на почитателите, тук се роди щерка ми, тук изпитах най-големите наслади и в това време тук изживях трите най-трудни моменти в моята кариера.

Някои ме назоваха несъвършен футболист, само че аз знам едно - вярата, предаността и постоянството ме направиха това, което съм през днешния ден. А аз научих, че не парите, не триумфите, не успехите те вършат победител - победител те прави обичта на хората и това е всичко, което остава!

Благодаря Ви за нея и Ви давам обещание, че това, което следва ще е моята компенсация към Вас за поддръжката и доверието през Всички тези години. Благодаря от цялото си сърце на всички мои треньори през годините, съотборници и целият екип на Ботев Пловдив сега за всичко, на което са ме научили и всичко, което сме изживели дружно.

За мен това е ново начало!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР