Водили сме разговори със знакови хора от ПП-ДБ и смятаме

...
Водили сме разговори със знакови хора от ПП-ДБ и смятаме
Коментари Харесай

Костадинов: Водили сме разговори със знакови хора от ПП-ДБ

Водили сме диалози със знакови хора от ПП-ДБ и считаме да продължаваме да водим, решението зависи от тях. Това разяснява водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов след консултациите при президента.
Прочетете още
Костадинов още веднъж повтори, че формулата на " Възраждане " за държавно управление е трети мандат и договаряния с всички политически сили за кабинет без присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Или ще се сътвори държавно управление, което ще изключи ГЕРБ и Движение за права и свободи и ще възстановява най-малко частично българската политическа система, или ГЕРБ и Движение за права и свободи ще основат държавно управление, което ще изключи тока на политическата система ", сподели той.

Не става дума за коалиция, а за общо ръководство, което споделя общи полезности, уточни Костадинов. Според него при вероятно държавно управление сред ГЕРБ и Движение за права и свободи " Борисов ще е младшият сътрудник на Пеевски ".

" ПП-ДБ имат два разновидността - или одобряват да разсъждават за съставянето на общ кабинет с консенсусни фигури против ГЕРБ и Движение за права и свободи, за България, или им подаряват властта ".

Разговаряме с тези политически партии, които по време на акцията обясняваха, че няма да ръководят с ГЕРБ и Движение за права и свободи - това сме " Възраждане ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Величие ", посочи Костадин Костадинов. От думите му стана ясно още, че " Възраждане " евентуално ще предложат министър председател, в случай че третият мандат отиде при тях, само че в случай че няма консенсус, ще правят отстъпка.

" Трябва да забележим какво ще се случи с първия мандат, тъй като има извънредно тежки клюки за напазарувани депутати, за някои други детайли, влезнали в колаборация с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", сподели още Костадинов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР