Халфът на Барселона Френки де Йонг предпочита да продължи кариерата

...
Халфът на Барселона Френки де Йонг предпочита да продължи кариерата
Коментари Харесай

Де Йонг предпочита Манчестър Юнайтед пред Челси

Халфът на Барселона Френки де Йонг избира да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед, а не в Челси. Двата британски гранда водят борба за подписа на нидерландеца. И въпреки лондончани да имат по-силни причини, съгласно " Мирър " играчът избира да отиде на " Олд Трафорд ", предава sportal.bg.

Основната причина за това е фактът, че отпред на " Червените дяволи " е някогашният треньор на Аякс Ерик загар Хаг. Наставникът персонално упорства за привличането на Де Йонг и счита към него да гради цялата идея за играта на Ман Юнайтед в идващите години.

В същото време президентът на Барселона Жоан Лапорта продължава да упорства, че няма да продаде Де Йонг това лято. Доскоро се говореше, че и самият състезател няма предпочитание да напусне " Камп Ноу ". Междувременно обаче се появиха информации, че заплатата на нидерландеца ще бъде проблем за каталунците, в случай че той остане в клуба, защото съгласно контракта му тя би трябвало да бъде фрапантно увеличена в идващите години. Точно заради тази причина и шансът да бъде продаден не е по никакъв начин дребен.

Така сагата към Де Йонг продължава и бъдещето му остава неразбираемо. Везните обаче сега клонят най-силно към негов трансфер в посока " Олд Трафорд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР