Хакерската група Анонимните пое отговорност за превземането на имейла на

...
Хакерската група Анонимните пое отговорност за превземането на имейла на
Коментари Харесай

Анонимните: Поемаме отговорност за превземането на имейла на АПИ

Хакерската група Анонимните пое отговорност за завладяването на имейла на АПИ, от който през вчерашния ден бе изпратено известие за избора на реализатор за създаване на ТОЛ системата.

Днес от хакерската група изпратиха известие, което Novini.bg получи на публицистичната си поща. В текста от групата настояват, че не се занимават с подправяне на документи и всяко деяние е в резултат на механически умения за сдобиване с документи и информация.

Хакерите настояват, че изпратеният документ е същински и негов източник е АПИ.

„ На вас оставяме тълкованията дали документът е чернова и за какво мястото за датата е празно, както и за какво към вчерашна дата съществува документ с оценки на компаниите още преди да са отворени техните цени “, пишат Анонимните в известието си.

„ Пазим всички логове и адреси на сървъри и компютри, посредством които сме се сдобили с документа и сме подготвени да предадем тази информация на вас и ДАНС “, допълват те.

Документът дружно с други документи, открити по време на тяхната акция, са изпратени към Уикилийкс и няколко огромни интернационалните издания, допълват от групата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР