Гюргена Костадинова от село Скрът, община Петрич, е жената, която

...
Гюргена Костадинова от село Скрът, община Петрич, е жената, която
Коментари Харесай

Петричкото село Скрът потъна в скръб

Гюргена Костадинова от село Скрът, община Петрич, е дамата, която се удави по време на еднодневна екскурзия с плаж в Гърция. Фаталният случай с 66-годишната жена, която е майка на три деца, стана през вчерашния ден на Бяло море в гръцкия курорт Неа Перамос.

Черната новина потресе жителите на община Петрич. Кметът на село Скрът Н. Райчева е в потрес от случилото се. Тя е осведомена за смъртния случай от водача на друга група, която по същото време била в курорта.

„ Група от село Скрът сутринта е тръгнала с рейс на компания от Петрич за еднодневна екскурзия в Гърция, доколкото ми е известно с нея е била щерка й и внучето, което е към 4-5-годишно”, разясни Райчева.

Тя добави, че групата, в която има хора и от прилежащите села, се събрала в село Габрене, откъдето потеглили. „ Всяка неделя рейсът пристигал на място и потеглял за Гърция с искащите да вървят на плаж. Не знам какви са условия, доколкото ми е известно й е прилошало”, сподели още Н. Райчева.

Тя посочи, че трупът е превозен в моргата в гръцка болница. По първична информация дамата влезнала в морето, като употребила избавителен пояс, дали е повалена от висока вълна и се е нагълтала с вода, или й е прилошало се прецизира от проверяващите трагичния случай гръцки служители на реда, написа struma.bg.

Гюргена Костадинова е пенсионерка, локалните поданици я познават като извънредно работлива жена, занимавала се със земеделие. Едната й щерка работи в шивашка компания, синът й живее и работи в Благоевград, има още една щерка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР