Гьокан Сакъ няма да вземе участие в последното събитие на

...
Гьокан Сакъ няма да вземе участие в последното събитие на
Коментари Харесай

Гьокан Сакъ се оттегли от UFC 219

Гьокан Сакъ няма да вземе присъединяване в последното събитие на Ultimate Fighting Championship за годината - UFC 219.

Кикбоксовата легенда се видя заставен да откаже борбата си в полутежка категория против Халил Раунтрий, която трябваше да се организира на 30-и декември в Лас Вегас. Новината бе оповестена от организацията, само че няма публична информация за това за какво Сакъ се отдръпва от борбата.

Добрата вест е, че Раунтрий въпреки всичко ще вземе присъединяване в бойната карта, защото дебютантът за UFC Михал Олексейчук ще взлезе в клетката, с цел да размени турчина.

Раунтрий ще влезе в тази борба след две следващи победи с нокаут в първия рунд над Даниел Джоли и Пол Крейг. Тези победи прекъснаха серията му от две следващи загуби, които той означи в първите си две срещи за UFC.

Олексейчук път не е губил борба от две години. 22-годишният полски гений сега е с професионален връх 12-2 и е във впечатляваща серия от 9 следващи победи, която включва и 7 нокаута.

Събитието UFC 219 ще се организира на 30-и декември в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада. Главната борба за вечерта ще бъде за купата в категория перо сред шампионката Крис Сайборг и претендентката Холи Холм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР