Гуруто на диетата д-р Майкъл Мозли разкри как е избягвал

...
Гуруто на диетата д-р Майкъл Мозли разкри как е избягвал
Коментари Харесай

Д-р Майкъл Мозли казва, че една промяна в диетата му е помогнала да избегне приема на лекарства за диабет

Гуруто на диетата доктор Майкъл Мозли разкри по какъв начин е избягвал да приема медикаменти цялостен живот, откакто му е диагностициран диабет вид 2.

66-годишният мъж, прочут със своите усещания на диетите 5:2 и Fast 800, показа здравословното си пътешестване в Instagram - което също го изстреля до статут на специалист по храните. Д-р Мозли разкри, че е свалил 10 кг (1,5 камъка) единствено за 12 седмици, дейно обръщайки тежкото си здравословно положение. Той изясни: „ Когато открих, че имам диабет вид 2 вследствие на кръвен тест, който направих за малкия екран, моят персонален доктор искаше да стартира лекуване, само че си помислих, че би трябвало да има нещо по-добро, тъй че започнах да диря в литературата и попаднах на това нещо, наречено от време на време недояждане.

„ Оттам измислих диетата 5:2, която включва пет дни постоянно хранене и два дни с нискокалорична консумация. Загубих 10 кг за 12 седмици и обърнах диабета си и от този момент подкрепям тежестта си. След това това се трансформира в The Fast 800, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР