Гуруто на диетата д-р Майкъл Мозли предложи прост съвет, който

...
Гуруто на диетата д-р Майкъл Мозли предложи прост съвет, който
Коментари Харесай

Д-р Майкъл Мозли разкрива храна, която понижава кръвното налягане и възпалението с една лъжица на ден

Гуруто на диетата доктор Майкъл Мозли предложи елементарен съвет, който може да революционизира вашето здраве, разкривайки, че единствено една лъжица от този всекидневен артикул може да бъде игра - чейнджър. Здравният специалист, прочут с известните си диети 5:2 и Fast 800, описа всичко в предаването си по BBC Radio 4 „ Just One Thing “ за чудесата на зехтина.

Д-р Мозли се кълне в ежедневна супена лъжица зехтин, приветствайки го като крайъгълен камък на средиземноморската диета и източник на изгоди за здравето заради високото си наличие на полифеноли. Той обясни магията в маслото, заявявайки: „ Зехтинът също е богат на нещо, наречено олеинова киселина, което дружно с полифенолите може да изясни за какво една добра доза зехтин дневно може да понижи възпалението, да усъвършенства паметта ни и да понижи кръвно налягане. "

Той даже предложи да се акцентира на по-скъпия екстра върджин вид за оптимално влияние, съветвайки слушателите да го изберат пред други масла като рапичното. Позовавайки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР