Гумата е неразделна част от четириколесния ни любимец. Тя също

...
Гумата е неразделна част от четириколесния ни любимец. Тя също
Коментари Харесай

Технологията Selfseal гарантира безопасност!

Гумата е неразделна част от четириколесния ни любим. Тя също имат собствен личен живот към този момент изработен по-интересен и безвреден за притежателя на автомобила. Технологията Selfseal на Michelin направи гумите „ по-умни “ и подсигурява, че те се ремонтират сами при положение на пробив по време на шофиране. Всички дупки, които се появят в протектора, могат се затворят неотложно благодарение на новата система, в моментите когато се появят. Технологията е подобаваща за леки коли, високопроходими коли, микробуси и дребни търговски транспортни средства.

Във връзка с модерните системи за наблюдаване на налягането в гумите и наклонността към свързване в мрежата на гумите, употребяващи RFID технология, е основана система, която прави шофирането още по-безопасно и по-надеждно. Това е изключително правилно за самостоятелното шофиране, тъй като какво по-добро за лидера на транспортно средство в режим на независимо ръководство от това гумата да се ремонтира сама, до момента в който върви със забит в нея гвоздей. Пътуването може да продължи безвредно и гумата може да бъде тествана от експерт по гуми на по-късна дата.

Гумите с технология за самозапечатване не би трябвало да се сменят прибързано след пробива и могат да се употребяват до края на експлоатационния им живот. Това е изключително забавно за операторите на автопаркове и употребяващите търговски транспортни средства, защото с помощта на технологията за самозапечатване, спедиторите, доставчиците на колетни услуги или търговците могат да понижат повредите на транспортните средства, като спестят врме еза ремонт и средства. Това покачва успеваемостта, икономисва запаси и е добре за портфейла.

В основата на технологията Selfseal на Michelin е тъничък пласт здрав уплътнител на основата на натурален каучук. Слоят, който е с дебелина единствено няколко милиметра, се нанася отвътре на протектора. Ако гвоздей или винт пробие гумата и уплътнителя, налягането вътре в гумата притиска вискозната маса към непознатото тяло незабавно щом проникне. Въздухът в гумата не може да излезе и налягането в гумата остава непрекъснато.

Технологията Selfseal подсигурява, че дупката в гумата е надеждно запечатана и ремонтирана. Ако непознатото тяло изпадне или се в профил по време на придвижване, уплътнителят „ натиска “ неотложно и уплътнява още веднъж надеждно гумата. Самозапечатващите се гуми са проектирани да запечатват към 90 % от всички пробиви от пирони и винтове на протектора с диаметър до 6 милиметра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР