Гуинет признава, че като всяка друга жена, тя вижда себе

...
Гуинет признава, че като всяка друга жена, тя вижда себе
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу: “Не виждам себе си красива”

Гуинет признава, че като всяка друга жена, тя вижда себе си в по-лоша светлина и през по-голямата част от живота си, не се е считала за красива.

“Според мен е извънредно рядко една жена да счита себе си за красива, изключително в днешно време. Аз не съм изключение от мнозинството”, споделя Гуинет в подкаст “The Beauty Closet”.

С времето, обаче, тя се научила да приема себе си повече. “Смятам, че е обвързано с това по какъв начин се усещаме. С времето стартирам да се усещам по-добре в кожата си, стартирам да оценявам повече неща в себе си”, добавя звездата.

Това обаче по никакъв начин не прави остаряването по-лесно. На нея също й е мъчно да се пребори с мисълта, че към този момент има фини линии и следата на времето си личи от ден на ден. Но все пак се пробва да одобри всичко като обикновено.

“Мисля, че когато една жена стане на 40, получава възобновяване на софтуера – всичко внезапно се подобрява”, шеговито призна Гуинет. Допълни и че щастливата й връзка с Брад доста й оказва помощ да се усеща добре със себе си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР