Гуинет Полтроу и Епъл Мартин са любимо дуо майка и

...
Гуинет Полтроу и Епъл Мартин са любимо дуо майка и
Коментари Харесай

Игриви, секси и по бански - Гуинет Полтроу и дъщеря ѝ Епъл

Гуинет Полтроу и Епъл Мартин са обичано дуо майка и щерка. И двете са красиви, стилни и дружно споделят любовта си към модата и извършването на покупки. Преди са споделяли на стори в Instagram моменти от шопинг приключенията си, само че като че ли това се случва все по-рядко в последно време. Но е разбираемо, поради че дъщерята е към този момент в лицей и прекарва повече време надалеч от фамилията.
 Гуинет Полтроу, Епъл Мартин, Моузес Мартин и какво не разрешава на децата си актрисата
Какво не разрешава на децата си Гуинет Полтроу

И на какво държи

Семейството на Гуинет Полтроу обаче очевидно се е събрало за празниците и е посрещнало Нова година на някое екзотично място. Това ни издават последните фотоси, които актрисата е качила в Instagram профила си.

На първата от тях Гуинет Полтроу се е снимала дружно с двете си деца - щерка си Епъл (18 г.) и сина си Моузес (16 г.). На идващия кадър към тях тримата се е присъединил и още един член на фамилията - това е майката на Гуинет - Блайт Данър.

От третата фотография обаче се носи едно малко по-различно въодушевление. Ако предходните две фотоси бяха като за фамилен портрет, то последната несъмнено не е уместно да бъде поставена в рамка, защото е много по-игрива и даже предизвикателна.

На фрагмента Гуинет Полтроу и щерка ѝ Епъл Мартин се излежават необезпокоявани на лодка. И двете са облечени в идентичен модел бански, само че в разнообразни цветове - майката носи черен, до момента в който дъщерята - бял.
 Гуинет Полтроу, Брад Фалчук, другарството с Брад Пит и какво мисли за него брачният партньор ѝ
Обича ли Гуинет Полтроу към момента Брад Пит

И какво мисли брачният партньор ѝ за това

" Приключихме 2022 година с доста ️любов и малко море ", написа в описанието на поста си Гуинет Полтроу.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР