Губернаторът на щата Андрю Куомо заяви, че общият брой на

...
Губернаторът на щата Андрю Куомо заяви, че общият брой на
Коментари Харесай

Военни колони влязоха в Ню Йорк заради критичната ситуация с COVID-19 ВИДЕО

Губернаторът на щата Андрю Куомо съобщи, че общият брой на инфектираните е достигнал 10 356, в град Ню Йорк - 6 211. Държавата е разкрила най-вече случаи тук спрямо всеки различен щат. Това се дължи на обстоятелството, че управляващите организират повече проби за заболяването, изясни регионалният шеф.



Общо бяха взети разбори от 45 467 поданици.

В навечерието кметът на Ню Йорк Бил де Блазио прикани американския президент Доналд Тръмп да подреди активизиране на военните. „ Аморално е - американският президент не е оповестил цялостната готовност на военните, тъй като това е огромна опасност за нашия народ. Очакваме продуктите, нужни за лечебните заведения, да бъдат доставени в точния момент. И единствената организация, която може да подсигурява това, е войската “, уточни де Блазио.

След европейските столици оживените улици на Ню Йорк се изпразват. От идната седмица жителите на метрополията няма да могат да отидат на работа и като цяло няма да излизат от у дома без непотребна потребност. Повечето магазини остават затворени; заведенията за хранене се затварят или продават единствено храна за у дома. Повечето компании трансферират чиновници на домашна работа.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР