Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул каза, че групата мигранти,

...
Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул каза, че групата мигранти,
Коментари Харесай

Губернатор Хочул отменя решението за освобождаване на мигранти, които са нападнали служители на нюйоркската полиция: „Никога не е трябвало да се случва“

Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул сподели, че групата мигранти, които са нападнали полицията на Ню Йорк (NYPD) служители на реда покрай Таймс Скуеър би трябвало да бъдат преследвани и подлага на критика решението за освобождение на някои от тях без гаранция.

По време на изява във вторник по MSNBC демократът сподели, че счита, че няколко от обвинените са избягали от щата в рейс за Калифорния след „ отвратителния акт “.

„ Всеки, който счита, че е трябвало да бъде освободен, имам огромно противоречие “, сподели тя.

Hochul твърди, че е работила интензивно, с цел да промени законите за освобождение под гаранция в щата Ню Йорк и че мигрантите, участващи в нападението, е трябвало да бъдат арестувани, като се има поради, че закононарушенията им са били „ възможни за освобождение под гаранция “.

Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул сподели, че мигранти, които са нападнали чиновници на полицията в Ню Йорк, не е трябвало да бъдат освобождавани без гаранция. (Снимка ил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР