Губернаторът на Брянска област в Русия Александър Богомаз потвърди съобщенията,

...
Губернаторът на Брянска област в Русия Александър Богомаз потвърди съобщенията,
Коментари Харесай

Украйна атакува руската Брянска област с дронове

Губернаторът на Брянска област в Русия Александър Богомаз удостовери известията, че противовъздушната защита на района още веднъж е стреляла по безпилотни самолети . Богомаз твърди, че те са били свалени.

" Силите за противовъздушна защита на съветското министерство на защитата са предотвратили нахлуване на украински терористи. Два безпилотни летателни апарата от самолетен вид са били свалени над Брянска област . Няма жертви и опустошения ", гласи записът в телеграмния канал на губернатора на Брянска област.

В същото време съветникът на ръководителя на окупационните управляващи на Крим Олег Крючков удостовери думите на ръководителя Сергей Аксьонов, че над източната част на полуострова е била свалена ракета.

По думите на Крючков отломките от ракетата са развалили електропровод, а последствията скоро ще бъдат отстранени.

Телеграмният канал " Кримски вятър ", който не се управлява от съветските управляващи, разгласява фотография от собствен четец, за която се твърди, че демонстрира сниман отдалеко пожар , почнал след детонациите във Феодосия.

Съобщенията за два безпилотни самолета над Брянска област в Русия и една ракета над Крим също бяха доказани от съветското министерство на защитата. Министерството твърди, че всички те са били свалени.
 Русия потопи кораби, с цел да отбрани Кримския мост
Русия потопи кораби, с цел да отбрани Кримския мост

Кремъл взема ограничения против украинските удари с дронове

" Дежурните средства за противовъздушна защита унищожиха два украински безпилотни летателни апарата от самолетен вид над територията на Брянска област. Една украинска ракета беше унищожена от дежурните средства за противовъздушна защита над територията на Република Крим ", цитират съветските организации отчета на министерството.

В изискванията на война Би Би Си не може бързо да ревизира изказванията на воюващите страни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР