GSMArena публикува поредния седмичен топ-10 рейтинг на най-популярните смартфони преди

...
GSMArena публикува поредния седмичен топ-10 рейтинг на най-популярните смартфони преди
Коментари Харесай

Топ-10 на най-популярните смартфони преди коледните празници

GSMArena разгласява следващия седмичен топ-10 рейтинг на най-популярните смарт телефони преди новогодишните празници.
Това може да се окаже последният сходен рейтинг, тъй като по-късно се чака да се увеличи интереса към по-евтините мобилни устройства, подобаващи за подарък по време на празниците.



Според GSMArena , най-популярният смарт телефон към 10 декември е Oppo F5 , който притегля потребителите със своя екран със съответствие на страните 18:9 и доста положителната предна камера.

На второ място е класиран Samsung Galaxy J7 Pro , считан за същински флагман измежду бюджетните мобилни устройства с този бранд. Третото място в новата ранглиста е за Xiaomi Redmi Note 5 , анонсът на който е предстоящ от доста консуматори. На четвърто място е класиран Xiaomi Redmi 5 Plus, продажбите на който са оповестени за на следващия ден, 12 декември. На пето място се намира XIaomi Mi A1, употребяващ Оценка за съвместимост Android без промени.



Шестата позиция е на Huawei Honor 7X, с ниска цена и положителни параметри. На седмо място е класиран OnePlus 5T, а на осмо, девето и десето място се подреждат три флагмана – Apple iPhone X, Samsung Galaxy Note 8 и Huawei Mate 10 Pro. Търсенето на тези смарт телефони последователно пада, тъй като при започване на годината се чака излизането на новите Galaxy S9, LG G7, Xiaomi Mi 7 и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР