GSMArena представи своята седмична класация на най-популярните смартфони. Да напомним,

...
GSMArena представи своята седмична класация на най-популярните смартфони. Да напомним,
Коментари Харесай

Седмичната класация на GSMArena за най-популярните смартфони

GSMArena показа своята седмична ранглиста на най-популярните смарт телефони. Да напомним, че GSMArena сформира този рейтинг съгласно визитите и запитванията на потребителите в този уеб уебсайт през последните седем дни.

Според този рейтинг, най-популярният смарт телефон за изтеклата седмица е Samsung Galaxy M20 с доста добър хардуер при съответна цена. Мобилният телефон е оборудван с екран с дребен капкообразен разрез в екрана, двойна съществена камера, скенер за пръстови отпечатъци на задния панел и налична цена. На второ място в седмичната ранглиста се намира Xiaomi Redmi Note 7, който предлага сходен хардуер, само че при по-ниска цена. Челната тройка завършва със Samsung Galaxy A7 (2018).

Четвъртото място в новия рейтинг е заето от смарт телефона Xiaomi Redmi Note 6 Pro. Почетното пето място в средата на класацията е на Samsung Galaxy S10+, който макар, че още не се продава, провокира огромен интерес измежду потребителите и милиони хора търсят информация за бъдещия флагман. Следва Samsung Galaxy S8, като на седма позиция се намира Huawei Y9 (2019). На последните места в седмичния рейтинг са класирани Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy M10 и Apple iPhone 6s.

Неочакваната поява на смарт телефон на Apple от 2015 година в тази ранглиста не трябва да ни учудва. Да си напомним, че огромен брой ритейлъри започнаха да продават iPhone 6s с понижение до $200 и хората търсят информация, от кое място и по какъв начин да закупят този айфон при понижена цена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР