Грузински археолози откриват в страната - в Боржомското дефиле, останки

...
Грузински археолози откриват в страната - в Боржомското дефиле, останки
Коментари Харесай

3-метрови хора живели в Грузия

Грузински археолози откриват в страната - в Боржомското дефиле, остатъци от хора-гиганти, живели преди към 24-25 хиляди години. Ръстът на великаните е бил минимум 3 метра. Това е следващото сходно изобретение по света, въпреки да не се признава публично за голямо число кости на колоси, за които се счита, че са унищожени.

Ученият Абесалом Векуа от Грузинската академия на науките счита, че тази находка е сензация, защото в научните среди от дълго време се изричат хипотези за великани. Подобна догадка обаче е в прорез с публично приетата доктрина на Чарлз Дарвин за еволюцията на индивида от маймуна.

Векуа се концентрира върху бедрената кост на откритите човешки остатъци - тя е доста по-дебела и по-голяма от костта на актуален човек. Черепът също е доста по-голям. Ученият изяснява, че тези антични хора са съществували и са се развивали настрана от останалата цивилизация, вследствие на което се разграничават по напредък.

Голям интерес за учените съставлява и античната организация на тези необикновени хора. На мястото на техните селища са открити порутени крипти и каменни пътеки. По цялата територия са разпръснати кости, издигнати на повърхността от планински потоци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР