Грузинецът Яго Каладзе бе нокаутиран от украинеца Виктор Фауст след

...
Грузинецът Яго Каладзе бе нокаутиран от украинеца Виктор Фауст след
Коментари Харесай

Боксьор удари кроше на съдията след загубата си в мач с 5 нокдауна

Грузинецът Яго Каладзе бе нокаутиран от украинеца Виктор Фауст след единствено два рунда по време на борбата им в Холивуд през миналия уикенд. Но реакцията на ветерана към съдията се трансформира в един от знаците на неуважението в спорта от началото на новата 2022 година

Двамата тежкоатлети не губеха времето си и се впуснаха в тежки замени, след които на цели 5 пъти един от тях трябваше да се изправя след нокдаун.

В края на втората част обаче Каладзе даваше сигнали, че желае да продължи, само че придвижването му на кръга подсказа на Самуел Бургос, че е време да приключи дуела, обявявайки механически нокаут. Грузинецът реагира с кроше в лицето на рефера, само че за благополучие не продължи с експанзията и случаят остана там.

Дисциплинарната комисия във Флорида в профил боксьора за неустановен интервал от време, тъй като сходни реакции са неприемливи в професионалния спорт.

Що се отнася до статистиката, Фауст към този момент е в серия от 9 следващи победи, 7 от които с нокаут, а Каладзе инкасира 6 си загуба в кариерата. Той има още 1 тъждество и 27 победи, 19 от които с нокаут.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР