Групата ни е страхотна, 37 деца са в нея, работим,

...
Групата ни е страхотна, 37 деца са в нея, работим,
Коментари Харесай

Ново 20! Учителките от ОДЗ „Брезичка“: Не е имало бой, а мъжки танц с пръчки

Групата ни е страхотна, 37 деца са в нея, работим, имаме резултати. Това мога да кажа. Няма плесници, а пръчката е по време, когато вършим танц с пръчки, това е мъжки танц, това е подготовка. Даже се вижда по какъв начин децата гледат на тв приемника, а ние демонстрираме стъпките. Милена Иванова е доста добър възпитател. Видях фрагментите, това на тях не е способ на образование. В мое наличие не съм виждала сходно нещо.

Нашето засичане е от 12,30 до 13,30 часа. Децата доста обичат учителката. Тя им правеше клипчета, качваше им ги в затворена група, за разлика от мен. „ Мики Маус “ си има затворена група във фейсбук. Моята колежка доста си обича работата. Никой не ме е търсил мен от родителите за жестоко отношение от страна на колежката. Това съобщи през днешния ден Светла Петрова – учителка в група „ Мики Маус “ в детска градина „ Брезичка “, в която бяха направени скандалните фрагменти на груби способи на образование, прилагани към децата, които са 4-годишни, оповестява Бургасинфо.

Молбата за овакантяване на едната от учителките в групата – Милена Иванова, към този момент е входирана и тя ще бъде освободена. Най-вероятно същото ще се случи и с другата учителка – Светла Петрова.

„ Напрежение в групата до в този момент не съм усетила. Учителката Милена Иванова от 6 години е при нас. Светла Петрова е сериозен дълготраен учител. Нямало е недоволни родители, не са подавали нито писмен, нито вербален сигнал. Децата от „ Мики Маус “ са втора група, преди този момент учителките изпратиха в I-ви клас другите деца. Посещаемостта в групата е естествена. Всеки ден влизам по няколко пъти в групата. Двете учителки и възпитателката са здрав екип. Милена Иванова плачеше по телефона, майка й в 7 часа донесе молбата й за овакантяване, тя към този момент е входирана и през днешния ден ще бъде освободена. Ще желая пояснения през днешния ден. От 13 часа имаме извъреден Педагогически съвет, а от 17 часа родителска среща “, сподели шефът на детска градина „ Брезичка “ Събка Недева.


Веднага на място в детската градина дойдоха и представители на Община Бургас. „ За мен това е неприемливо и скадално. Всички би трябвало да си понесат следствията за това. Мерките ще ги предприемем до края на деня. Сезирана е прокуратурата, Агенцията за протекция на детето, тъй като това, което виждаме е налагане на душевен и физически тормоз на децата “, сподели шефът на дирекция „ Образование “ Веселина Таралова.

По неофициална информация от родители камерата, която е записала фрагментите, е била сложена в детска играчка, защото една от майките е имала съмнения, че в групата се случва нещо неправилно. Кадрите са били снимани през последните дни. Устройството най-вероятно е било сложено със съдействието на вътрешен човек, защото в интервал на грипна зараза, родителите оставят и вземат децата си от входа на детската градина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР