Групата на седемте водещи икономики, известна като Г-7, ще се

...
Групата на седемте водещи икономики, известна като Г-7, ще се
Коментари Харесай

Г-7 обявява още санкции срещу Русия и дългосрочни ангажименти към Украйна

Групата на седемте водещи стопански системи, известна като Г-7, ще се ангажира с нов пакет от координирани дейности, ориентирани към увеличение на натиска върху Русия по отношение на нейната война в Украйна, до момента в който се завършват проектите си за ограничение на цената на съветския нефт.

Лидерите на Г-7 също по този начин ще поемат " невиждан, дълготраен ангажимент за даване на Украйна на финансова, филантропична, военна и дипломатическа поддръжка, колкото е належащо “, в това число навременното даване на съвременни оръжия, показват още от Белия дом.

Според Белия дом Съединени американски щати ще " извършват обилни задължения, в това число наказания против стотици физически и юридически лица " и ще вкарат мита върху " стотици съветски артикули на стойност милиарди долари ". Новите наказания ще бъдат ориентирани към съветското военно произвеждане и вериги на доставки, както и към лицата, виновни за нарушавания на правата на индивида, в това число военни закононарушения, спекулатори и нелегитимни управляващи.

Преди началото на днешното съвещание на водачите на най-големите стопански системи в света в Бавария ротационният ръководител - немският канцлер Олаф Шолц, съобщи:

" Вземаме тежки решения и ще помогнем на Украйна с всичко допустимо, само че в същото време ще избегнем спор сред Русия и НАТО. Сега е значимо да бъдем твърди и да отговаряме на потребностите на времената, в които живеем ".

Украинският президент Володимир Зеленски се причисли към диалозите посредством видеовръзка и изиска системи за противовъздушна защита, помощ за износа на зърно, още наказания против Русия и помощ във възобновяване на страна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР