Групата на Ливърпул в Шампионската лига е много силна, заяви

...
Групата на Ливърпул в Шампионската лига е много силна, заяви
Коментари Харесай

Клоп за жребия за ШЛ: Паднаха ни се силни отбори, които играят офанзивен футбол

Групата на Ливърпул в Шампионската лига е " доста мощна ", съобщи старши треньорът на тима Юрген Клоп. " Червените " са в поток " D " с тимовете на Аякс Амстердам (Холандия), Аталанта (Италия) и Мидтиланд (Дания) на Божидар Краев, отреди жребият в Женева.

Запитан за мнението му за противниците, Клоп отговори: " Честно казано, преди жребия и през разум не ми минаваше за пътуванията, само че в този момент като се замисля Италия, Холандия и Дания не са най-далечните дестинации.

" Жребият е окей, само че в Шампионската лига няма значение какъв брой надалеч пътуваш. Мисли се единствено за мачовете, а нас ни чака една мощна група. Всеки знае какъв брой добър тим бе Аякс преди две години, само че те постоянно се стараят да имат добър тим. Мидтиланд пък е един от най-интересните тимове в шампионата, тъй като имат тъкмо избран жанр.

" Това е дребното информация, с която разполагам сега, без да знаех с кой ще се паднем. За Аталанта няма потребност да се приказва доста, тъй като са добре познати на цяла футболна Европа в последните години. Те играят офанзивно и го вършат ловко. Лично на мен тази група ми наподобява задоволително мощна. В нея всички се стараят да играят същински футбол, тичат доста и мачовете няма по какъв начин да не бъдат интензивни.

" Хубаво е, че ще летим по час и половина или два, вместо четири и половина или пет. Но и да ни се бяха паднали тимове от Москва или Гърция, отново щяхме да играем ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР