Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет категорично осъжда постъпката

...
Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет категорично осъжда постъпката
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС за скандала с Благовест Георгиев: Недопустимо е. Особено, ако е заплашвал органите на реда, че е от ПП

Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет изрично осъжда постъпката на общинския консултант и член на Комисията по превоз и пътна сигурност Благовест Георгиев.

След като блъска кола и бяга от местопроизшествието, той отхвърля да бъде тестван за алкохол и опиати и бива арестуван.

„ Подобно държание от страна на който и да е, е освен рисково за живота и здравето на жителите на София, само че и демонстрира липса на каквото и да е възприятие за отговорност “, пишат в своята позиция общинарите от ГЕРБ/СДС.

„ Публичните персони и изключително представителите на политически партии са длъжни да бъдат образец за високи морални и човешки качества. Според обществени данни това не е първият случай, в който Георгиев е заловен с алкохол в кръвта зад кормилото. Абсолютно неприемливо е представител на ръководещата партия в София да се държи като рецидивист на пътя и държанието му да бъде оставено без последици! Още повече, в случай че се окаже истина, че въпросният е заплашвал органите на реда с това, че е общински консултант от „ Продължаваме промяната ”. Настояваме Благовест Георгиев неотложно да напусне Столичния общински съвет и да понесе своята отговорност за случилото се пред закона “, пишат те.

Цитират и обява на Благовест Георгиев в формалната му страница във Facebook: „ Инцидентите по софийските улици стават все по-чести и по-чудовищни. Нещастните случаи зачестяват, броят на жертвите нараства, животът за цели фамилии се трансформира в покруса. Като претендент за общински консултант, една от главните ми задания ще бъде възстановяване на безопасността… “

„ Край на цитата, явно и на цената на предизборните обещания на съветника от ПП-ДБ-СС “, пишат от ГЕРБ/СДС.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР