Групата на Демократична България“ в Столичния общински внася искане за

...
Групата на Демократична България“ в Столичния общински внася искане за
Коментари Харесай

„Демократична България“ настоява Борислав Иванов да напусне заеманите от него постове в СОС

Групата на „ Демократична България “ в Столичния общински внася искане за оставката на Борислав Иванов като зам.-председател на Столичния общински съвет, началник на комисията по публичен ред и сигурност и зам.-председател на комисията по устройство на територията поради хулиганските му прояви в постройката на Столична община.

Тази заран Борислав Иванов е направил дейности, които са в цялостно несъгласие с отговорността му като общински консултант и част от управлението на СОС. Иванов е влизал в постройката на Столичната община маскиран като нарушител, нахлул е в кабинета на кмета, незаконно е проникнал в компютрите на Столичната община, свалил е знамето на Украйна от фасадата на постройката, което е сложено там с решение на СОС. Това е неприемливо и неуместно държание, което  уронва престижа на органите на локално самоуправление и слага под подозрение способността на господин Иванов да извършва отговорностите си.

Съветниците от групата на „ Демократична България “ приканват всички политически групи да се опълчват на тази неприемлива хулиганска демонстрация. И приканват самия Иванов да си подаде оставката като общински консултант, защото осъщественото от него е срам за общинския съвет и е в прорез с мандата, даден му от софиянци като техен представител в Столичната община.

От Демократична България предизвестяват, че проявата на Иванов са следващ образец за това по какъв начин партия “Възраждане ” схваща присъединяване си в политическия и публичен живот на София и България – посредством предизвикването на непрекъснати кавги да саботира работата и подронва устоите на локалната власт и на централната власт.

Групата на „ Демократична България “ ще прати сигнал до Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за осъществените от него противоправни дейности в постройката на Столичната община.

Тя приканва “Патриоти за София ” да отсранят господин Иванов от своята  политическа група. А групата на ГЕРБ да премисли дали софиянци са им дали доверие да ръководят столицата в коалиция с политици, които нямат обикновено почитание към правовия ред и които за на ниска цена трупане на известност са подготвени да разрушават основите на цивилизованото общество и страна.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР