Групата LumiaWOA пусна пакет от инструменти за Lumia 950 XLСофтуерен

...
Групата LumiaWOA пусна пакет от инструменти за Lumia 950 XLСофтуерен
Коментари Харесай

Инсталират лесно Windows 10 на смартфон

Групата LumiaWOA пусна пакет от принадлежности за Lumia 950 XL

Софтуерен комплект улеснява инсталирането на Windows 10 на Lumia смарт телефон (източник: Microsoft)

Ентусиастите постоянно опитват с инсталиране на Windows 10 за ARM процесори на разнообразни мобилни устройства, включително Nintendo Switch и смарт телефони с Windows Mobile и Android. Сега се появи лесна опция за инсталиране на системата на смарт телефон Lumia 950 XL.

Група спецове, известна като LumiaWOA, пусна Windows 10 фърмуер и пакет от принадлежности, които разрешават подмяна на Windows Mobile с версия 10 в границите на пет минути. Очаква се скоро да се появят аналогични принадлежности и за други смарт телефони Lumia.

В процеса на подмяна мобилната операционна система бива изтрита, тъй че смарт телефонът няма да може да се употребява като елементарен телефон, отбелязва Liliputing.com. Също по този начин потребителят може да загуби данните си и да повреди инсталатора, в случай че не бъде задоволително деликатен.
още по тематиката
За замяната на Windows Mobile с Windows 10 са нужни следните средства: помощна стратегия WPInternals, инструмент Windows Device Recovery Tool и самия фърмуер. Налична е директива, в която са разказани дейностите малко по малко.

Засега обаче са налични малко „ нейтив ” приложения за версията на Windows 10 за ARM процесори, т.е. стратегии, които работят без емулация на x86 архитектура. В резултат на това може да се чака бързо разреждане на батерията на смарт телефона при работа с Windows 10 приложения.

От друга страна, смарт телефонът с пълноценна операционна система Windows 10 може да се пригоди за потребление в сюжети, при които са неуместни по-големите компютърни устройства. Трябва да се има поради също, че това е решение за запалянковци, които са подготвени да поемат риска за данните си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР