Групата Equinox се представи успешно на първия полуфинал на Евровизия,

...
Групата Equinox се представи успешно на първия полуфинал на Евровизия,
Коментари Харесай

Equinox продължава към финала на Евровизия

Групата Equinox се показа сполучливо на първия полуфинал на Евровизия, който се организира нощес. Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл впечатлиха публиката с вокална мощност и прецизна хореография, като справедливо подредиха България измежду 10-те страни, продължаващи в борбата за златото на състезанието тази събота.

Останалите страни, чиито представители се пребориха за място на сцената на финала на Евровизия, са Австрия, Естония, Кипър, Литва, Израел, Чехия, Албания, Финландия и Ирландия.

Българските The Black Eyed Peas и Евровизия 2019 в София са единствено част от позитивните мнения за Equinox от страна на почитателите зад граница. Въпреки това обаче вокалната групировка се подрежда на 6-о място във финалното класиране, съгласно прогнозите на букмейкърите.

Минути след края на първия полуфинал, отпред в класацията застана Кипър, последвана от Норвегия, Израел, Франция и Естония.

Жана и компания се показаха под номер 10 в първата блестяща вечер на Евровизия. Гласуването, което прати групата непосредствено към край, е образувано от телевота на феновете и оценките на професионално жури. Точното класиране на изпълнителите обаче по традиция не бе оповестено.

Първият полунифал на тазгодишното издание на Евровизия сплоти и участниците в състезанието от предходната година, написа Монитор. Изпълнителите, измежду които и Кристиан Костов, се включиха посредством видеостена в зала Altice Arena в Лисабон, като направиха кавър на песента-победител от 2017 година - Amar pelos dois на Салвадор Собрал.

Година, откакто отнесе рецензии за избора си на трима мъже за водещи на състезанието, този път Евровизия заложи на напълно женско наличие на сцената. В ролята на домакини на състезанието встъпиха актрисите Даниела Руа (Военни закононарушения: Лос Анджелис), Филомена Каутела, Силвия Алберто и Катарина Фуртадо.

Вторият полуфинал ще се организира на 10 май. В него ще се включат представителите на Норвегия, Румъния, Сърбия, Сан Марино, Дания, Русия, Молдова, Нидерландия, Австралия, Грузия, Полша, Малта, Унгария, Латвия, Швеция, Черна гора, Словения и Украйна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР