Група за наблюдение разкритикува Midjourney по-рано този месец, заявявайки, че

...
Група за наблюдение разкритикува Midjourney по-рано този месец, заявявайки, че
Коментари Харесай

Генераторът на изображения с изкуствен интелект Midjourney блокира изображения на Байдън и Тръмп, докато изборите се задават

Група за наблюдаване разкритикува Midjourney по-рано този месец, заявявайки, че към този момент се употребява за основаване на изображения, които биха могли да поддържат дезинформация за политически претенденти.

Популярният генератор на изображения с изкуствен интелект Midjourney стартира да блокира своите консуматори да основават подправени изображения на президента Джо Байдън и някогашния президент Доналд Тръмп преди идните президентски избори в Съединени американски щати, съгласно проби на инструмента за изкуствен интелект от The Асошиейтед прес.

С изборите в разгара си, време е „ за малко да спрем нещата, свързани с изборите “, сподели основният изпълнителен шеф на Midjourney Дейвид Холц пред няколкостотин членове на преданата потребителска база на услугата в събитие за цифрово работно време в сряда.

Заявявайки, че „ това модериране е някак мъчно “, Холц не очерта тъкмо какви промени в политиката се вършат, само че разказа ограничението като краткотрайна мярка, с цел да стане по-трудно за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР