Група тайландци, озадачени от повтарящите се кражби на гориво от

...
Група тайландци, озадачени от повтарящите се кражби на гориво от
Коментари Харесай

Пристрастена маймуна пие бензин от мотоциклети

Група тайландци, озадачени от повтарящите се обири на гориво от мотоциклетите им, решили да проведат лично следствие. Те в действителност съумели да разобличат виновника, само че представете си изненадата им, когато разкрили, че това е маймуна, която пие бензина им.

Мъжете, които работят като търговци в градчето Панипат, споделят, че неколкократно са си тръгвали от работа и са установявали, че е източено горивото от транспортните им средства.

Извършителят бил незнаен.

Мотоциклетистите снимали видео, което уловило по какъв начин маймуната изважда маркучето от резервоара и смуче бензина. Животното сяда до паркираните мотори и изчаква никой да не го гледа, след което прави необикновената кражба.

 "Маймуната явно е пристрастена към бензин. Тя би отказала да яде даже банани и ядки, в случай че някой ѝ предложи замяна ", споделя Гаурав Ликха, началник на доброволческа организация в града. Той прибавя, че приматът не е рисков за хората, защото евентуално непрекъснато е пийнал.

Мъжете, съумели да снимат маймуната, която източвала докрай резервоарите им, настояват, че откакто неколкократно са я прогонвали от паркинга, тя спряла да пие бензинът им. Може би обаче, е намерила различен източник на огнената течност....

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР