Група строители-каубои, извършващи ремонтни дейности в апартамент, изтръгнаха цяла стена

...
Група строители-каубои, извършващи ремонтни дейности в апартамент, изтръгнаха цяла стена
Коментари Харесай

Непохватни строители изтръгнаха стената на банята - оставиха тоалетната изложена изцяло на съседите

Група строители-каубои, извършващи ремонтни действия в апартамент, изтръгнаха цяла стена на баня - оставиха тоалетната изложена на близките съседи.

Екипите за разрушение събаряха постройката в прилежащия парцел, само че трябваше да оставят прилежащия жилищен блок непокътнат. Но изображенията от жилището на петия етаж в Bahçelievler, провинция Истанбул, Турция, демонстрират, че цялата стена на банята е извадена, оставяйки тоалетната на улицата изпод.

Съседът Yildırım Akgun сподели на локалните медии: " Слава Богу, че са го забелязали денем. Кой знае какво щеше да стане, в случай че го бяха намерили през нощта. За грешката е упрекната строителната компания, която е построила постройката, която е разрушена. Смята се, че всички поданици са били евакуирани, до момента в който строителните инспектори вземат решение дали структурата не е безвредна.

Акгун добави: „ Виждаме, че постройката просто не е издръжлива. Работата, осъществена от двете страни, не е подобаваща. Те не са построили стена, а просто са я опряли на др...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР