Група родители бяха критикувани за резервиране“ на пейка за пикник

...
Група родители бяха критикувани за резервиране“ на пейка за пикник
Коментари Харесай

„Оправомощени“ родители запазват пейки в парка за детско парти със заплашителна бележка

Група родители бяха подложени на критика за „ запазване “ на скамейка за пикник в публичен парк с пасивно-агресивна записка. Те желаеха да спестят място за празненството за рождения ден на четиригодишното си дете, само че не се появиха повече от шест часа, откакто оставиха бележката.

Раздразнен, неудовлетворен клиент на парка сподели, че когато най-сетне дойдоха, фамилията беше „ доста скандално “ и даже носеше със себе си портативен високоговорител със мощен тон. Според посетителя на парка групата е била толкоз шумна, че се е наложило намесата на рейнджърите. Тяхната записка гласи: „ Запазено за празненство за рожден ден. Моля, уважавайте мястото, което сме отделили и не използвайте нашите маси. Това е за празненство на четиригодишно дете, не сте този, който ще го обърка, благодаря ви. "

Историята провокира отвращение онлайн, като заваляха над 4000 коментара, множеството от които подлагаха на критика държанието на родителите. Един човек разяснява: „ Няколко души можеха да са употребявали столовете и да са си тръгн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР