Група републиканци в Сената на САЩ обявиха, че са предложили

...
Група републиканци в Сената на САЩ обявиха, че са предложили
Коментари Харесай

Републикански сенатори в САЩ пак натискат за санкции срещу Северен поток 2

Група републиканци в Сената на Съединени американски щати оповестиха, че са предложили законодателство, което ще наложи наложителни наказания на " Северен поток 2 ", подкрепяния от Русия газопровод, който съперници считат, че ще бъде нездравословен за съдружниците на Съединени американски щати в Европа, оповестява " Ройтерс ".

Шестимата републиканци, предвождани от сенатор Джим Риш, най-високопоставения републиканец в комисията по външните работи на Сената, предложиха мярката като изменение на Закона за позволение в националната защита, или NDAA, изчерпателен законопроект за отбранителната политика, който е едно от дребното значими законодателства, които Конгресът приема всяка година.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и немският канцлер Ангела Меркел по-рано тази година реализираха съглашение, което разрешава на газопровода, който ще доставя съветски газ до Германия, да продължи.

Украйна от дълго време се опълчва на на практика приключения план на стойност 11 милиарда $, тъй като той ще даде на Москва теоретичната опция да спре маршрута на газ през Украйна, което би лишило Киев от милиарди долари доходоносни директни такси и, съгласно него, ще заплаши сигурността му.

Руската държавна енергийна компания " Газпром " и западните й сътрудници се надпреварват да завършат газопровода за изпращане на природен газ под Балтийско море.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР