Група пловдивски ученици от 11-и клас и 12-и клас ще

...
Група пловдивски ученици от 11-и клас и 12-и клас ще
Коментари Харесай

Пловдивски ученици гости на най-младата депутатка в парламента

Група пловдивски възпитаници от 11-и клас и 12-и клас ще гостува в Народното събрание на народния представител от „ Българска социалистическа партия за България ” Теодора Халачева точно на 1 ноември – Деня на националните будители.

Визитата на младежите и девойките включва разглеждане на постройката, наличие на пленарно съвещание и диалог с техния самобитен хазаин Теодора Халачева.

С младата депутатка се познават от часовете по гражданска интензивност в Националната гимназия по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров ”. „ Миналата есен бях поканена в качеството си на общински консултант. Останах доста впечатлена от будните въпроси, от аргументираното любознание и публичната ангажираност на тези младежи ”, описа Теодора Халачева. Тя е уверена, че утрешното посещаване ще обогати визията им за функционалностите на парламентарната институция, за политическите диспути и нормотворческите решения.

Най-младият депутат употребява мотива да честити утрешния празник на хората на духа и просветата, които всеки ден поставят старания да запазят делото на българските будители. „ Днешните будители заслужават голямо самопризнание и признателност. Нека са здрави, целеустремени, въодушевени и сполучливи в задачата да пазят искрата на българското, на родното ”, пожелава Теодора Халачева. Лидерът на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия – Пловдив анонсира и специфичната тематична самодейност за Деня на будителите на младите пловдивски социалисти, която ще се състои тази сряда от 17 часа пред Виенския павилион в Цар Симеоновата градина.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР