Група P.I.F. ще продължи да свири на сцената и да

...
Група P.I.F. ще продължи да свири на сцената и да
Коментари Харесай

P.I.F. след смъртта на Димо: Продължаваме, но никога повече няма да имаме нов певец

 Група P.I.F. ще продължи да свири на сцената и да основава музика. Това оповестиха музикантите Иван Велков, Мартин Профиров и Христо Михалков два месеца, откакто фронтменът на бандата Димо Стоянов загуби борбата с COVID-19.

Момчетата ще показват до дни двойния събирателен албум от Слънчеви и Облачни песни, а през месец май ще излезе и P.I.F. 6, чиито вокали Димо записва в домашното си студио безусловно ден преди да бъде приет в болница.

Песните ще могат да се срещнат с меломаните и от първо лице, като Велков, Профиров и Михалков ще продължат да изнасят концерти. Те са безапелационни, че групата ще продължи да съществува и да свири онлайн, само че нов вокалист няма да бъде издирван.

" Групата P.I.F. в никакъв случай повече няма да има нов артист! Просто ще има другари, които ще ни оказват помощ и ще пеят като посетители. Между другото имаме и един акустичен албум с най-хубавото от групата, който сега записваме и който е незавършен. В него ще поканим тези артисти, които отсега нататък ще каним и на концертите ", обясниха музикантите пред licata.bg.

Още през идващия месец те ще показват първия сингъл от P.I.F. 6 – албума, за който споделят, че е на 98% приключен, само че ще бъде публикуван по този начин, както е бил квалифициран дружно със Стоянов. " Реално продължаваме в името на Димо. Защото това е една от опциите музиката му да не се не помни и да продължи да се прави ", прибавят още от P.I.F.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР