Група от тийнейджъри от различни пловдивски училища организират голямо парти

...
Група от тийнейджъри от различни пловдивски училища организират голямо парти
Коментари Харесай

Концерт помага на Дари да проходи

Група от младежи от разнообразни пловдивски учебни заведения провеждат огромно празненство този петък вечер, за да оказват помощ на едно 10-годишно момиче от Пловдив да направи първите си крачки. Събитието се споделя 16850!ИЗБЯГАЙ! и двама от най-известните ди джеи в града (DJ ABZ и DJ Alex Simpson) ще сe включат в купона. Организаторите са подготвили доста изненади и лотария с награди, предоставени от спонсорите.

„ Очакваме да съберем към 250-300 младежа. Идеята ни е да освен да се забавляваме, а и да предизвикаме нашите съученици и другари да станат по-съпричастни и да помогнем на фамилията на Дари, кой с колкото може “, сподели Ерика Адамс, една от главните организаторки на събитието.

Божидара Георгиева (Дари) е болна от Детска церебрална парализа и й следва интервенция в Турция, която коства 16 850 евро. Целта на уредниците е да съберат допустимо най-вече средства, с които да оказват помощ на фамилията на Божидара да заплати за интервенцията.

Събитието ще се състои на 19.04. от 19:00 часа в клуб Void в Капана! Входът е 5 лева Всички събрани средства ще бъдат предадени на фамилията на Божидара!

Повече информация за събитието може да намерите на: страниците на уредниците във обществените мрежи. Фейсбук: 16850!ИЗБЯГАЙ! Instagram: @16850_run

Дарителска сметка:

IBAN: BG38TTBB94001510025377

SWIFT: TTBB BG 22

БАНКА: SOCIETE GENERALE ЕКСПРЕРБАНК

ТИТУЛЯР: ЗАПРЯН ГЕОРГИЕВ /баща на Божидара Георгиева-Дари/

ОСНОВАНИЕ: ДАРЕНИЕ В ПОЛЗА НА БОЖИДАРА ГЕОРГИЕВА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР