Група от седем мигранти на възраст между 25 и 40

...
Група от седем мигранти на възраст между 25 и 40
Коментари Харесай

Хванаха група мигранти на АМ „Тракия“

Група от седем мигранти на възраст сред 25 и 40 години, определящи се като марокански жители, са арестувани от полицейски чиновници на автомагистрала " Тракия " в региона на 123 км, оповестиха от прокуратурата.

С тях е задържан и български жител, престъпно проявен, който ги превозвал. Той оказал опозиция при задържането си и към този момент е арестуван за 24 часа.

Около 11:45 часа на 7 ноември чиновници на Сектор " Пътна полиция " към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив забелязали на автомагистралата в крайпътна отбивка, че е паркиран автомобил.

По време на осъществената инспекция полицейските чиновници открили, че от предната седалка слязъл мъж и тръгнал да бяга през полето. Междувременно водачът също тръгнал да бяга през автомагистралата, прескачайки мантинелата и пресичайки насрещното платно.

Още трима души излезли от автомобила и почнали да бягат през полето. След малко гонене полицейските чиновници съумели да заловят лицата. Действията по следствието не престават под управлението на прокуратурата.

В началото на октомври бе хваната още една група мигранти. Тогава на автомагистрала " Тракия ", в землището на село Шишманци, област Пловдив, бяха задържани трима мъже, превозвали 10 чужденци, представящи се като жители на Сирия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР